Зі Сполучених Штатів Америки прийшли доволі тривожні новини, однак, на щастя, у них є щасливий кінець. Коли Рей Лукас і його кохана Шиенн Браун повернулися з магазину вони виявили, що їх будинок охоплено вогнем, а їх доньки-близнюки опинилися в пастці.

Про цю історію стало відомо завдяки повідомленню CNN.

Мати чоловіка, яка няньчилася з 18-місячними дівчатками, панікувала на передньому дворі в місті Істпойнт, і намагалася кликати на допомогу.

Лукас з доньками, фото: CNN
Лукас з доньками, фото: CNN

"Я втратив дар мови. Я побіг в будинок, щоб забрати своїх дітей", — розповів 23-річний Лукас.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Я дивлюся на це як тато. Я зробив все, що зробив би, або повинен був зробити будь-який інший батько", - сказав Лукас.

За словами Лукаса, вогонь 17 липня поширився по трьох поверхах всередині, включаючи підвал, де дівчатка Малайзія і Мілан лежали в своїх ліжечках. Він не був упевнений, що пожежники прибудуть вчасно.

Він увірвався в палаючу будівлю, швидко виявивши, що нічого не бачить через полум'я. Але він знав дорогу і попрямував до підвалу. Він підійшов до ліжечка і взяв на руки доньок.

"Я був такий щасливий, що вони відгукнулися", - сказав він.

Одна з дівчаток стояла в ліжечку, а інша донька лежала, але вони обидві мовчали. Він вважає, що його доньки були шоковані через вогонь і дим. Лукас схопив своїх дітей, притиснув їх до грудей, щоб захистити їх, і пішов назад, повертаючись по своїх слідах в засліплюючому диму.

Лукас з доньками, фото: CNN
Лукас з доньками, фото: CNN

Лукас передав своїх доньок матері, а потім зрозумів, що його племінниця все ще знаходиться в пастці на другому поверсі будинку. Лукас побіг назад всередину і не зміг її знайти, тому він пішов на задній двір і побачив свою племінницю через вікно другого поверху. Він сказав їй стрибнути у вікно, і Лукас зловив її руками.

"Я був у захваті, мої діти були в порядку, і кожен зміг піти від ситуації. Ми нікого не втратили", - сказав Лукас.

Раніше повідомляли, жінка залишилася одна з 38 дітьми на руках - історія найпліднішої мами в світі.

Як повідомляв Знай.uа, герой-нацгвардієць врятував від загибелі дворічну принцесу: ледь не зробила крок з вікна.

Знай.uа писав, горе-батько ледь не заморив голодом 16-річного сина і перевів стрілки на Бога: "Духовне лікування".