Катерина Осадча - популярна українська журналістка і телеведуча, відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1". До повноліття з 13 років працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, проте згодом прийняла рішення повернутися в Україну.

Дружина шоумена і ведучого Юрія Горбунова, яка скоро народить від нього другу дитину, часто радує аудиторію цікавими публікаціями в своєму Instagram.

Як відомо, зіркова пара Катерини і Юрія вирушили в сімейну подорож, і звичайно, не забули свого першого сина Івана. Вони зупинилися в 5-ти зірковому готелі в Туреччині. Телеведуча активно розміщує фото і відео з курорту, насолоджуючись відпочинком.

Цього разу Катя поділилася знімком в Insta Stories, на якому продемонструвала свій обід – легкий суп і поживний салат. Також, дівчина зізналася, що не дуже любить їсти супи, адже переїла їх ще в дитинстві. Тому і маленького Івана не змушує, щоб у нього не "вироблялася" відраза до корисної страви. У садку він є приготований кухарями суп, але вдома, на подив, не хоче.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Варто зазначити, що у телеведучої вже пристойний термін вагітності, і до цього моменту вона займалася журналістською діяльністю і вела активне соціальне життя. Після стількох шоу, інтерв'ю та вечора прем'єр, дівчина, як ніхто, заслужила на якісний відпочинок в колі сім'ї.

Раніше ми писали про те, що вагітна Катя Осадча зробила те, про що мріяла цілий рік: Юрій Горбунова поруч немає

Нагадаємо, що розцвілу під час вагітності Катю Осадчу завалюють квітами на курорті, і це не Юрій Горбунов

Як повідомляв Знай.uа, бєремічна Катерина Осадча розповіла про те, як була врятована: "Любила запливати за буйки"

Також портал Знай.uа писав, що вагітна Катерина Осадча видала, хто дарує їй яскраві емоції, і це не Юрій Горбунов