Відомий український гуморист, зірка шоу "Квартал 95" і серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач любить радувати шанувальників новими фото і відео в соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,6 мільйона чоловік.

Цього разу 37-річний артист розмістив короткий ролик із закулісся розважального та гумористичного серіалу "Одного разу під Полтавою" в Insta Stories. Юрій дав можливість побачити підписникам масштаби своєї нелегкої акторської професії – гора листів з написаним сценарієм.

Разом з Юрієм Ткачем, в серіалі грає Ірина Сапонару головну роль Яринки, Анна Саліванчук - продавщицю магазину віру, Олександр Данильченко - діда Петра, Олександр Теренчук - Сашу дільничного.

"Це тільки 2\3 тексту, тому що це чисто "павільйонна" тема", - розповів Юрій.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що комедійний серіал вперше з'явився на українському телеканалі ТЕТ 28 жовтня 2014 року. Ситком є спін-офом скетчкому "Країна У", Герої виявилися настільки вдалими, що стали персонажами окремого серіалу.

Раніше ми писали про те, що Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" в повітряній сукні поманила за собою: "Яка лялечка"

Нагадаємо, що Юрій Ткач з "Квартал 95" шокував зморшками і сивим волоссям: "Новий папік"

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" втиснулася в тугий корсет заради краси: "Нелюдська…"

Також портал Знай.иа писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" несподівано перетворився на гейшу: "просто богиня"