Відомий український дизайнер і модельєр розповів, яким речам у вашому гардеробі вже давно пора на смітник. Перші ознаки, що пора оновлювати ваш гардероб.

Про це він написав цілий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де він регулярно дає українцям поради стосовно моди, а також публікує особисті фотографії з відпочинку, або з дочкою.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

У мережі він досить успішний, і за його життям спостерігає вже понад 267 тисяч користувачів.

Почав свій пост про одяг Андре Тан з силуету і фасону. Коли речі сидять на Вас в обтяжку, це не прикрашає. Важливо, щоб між тілом і одягом був простір хоча б в 1-2 см.це додасть образу легкості. Як мінімум поєднуйте прилеглий силует з оверсайзом.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Далі, він вирішив розповісти про крій. Як відомо, мода циклічна, і повертається час від часу. Однак, це не означає, що потрібно бігти за старими речами бабусі, так як у сучасних речей в вінтажному стилі інший крій.

Тканина може зіпсувати вашу фігуру. Якщо вона занадто тонка, будь це трикотаж або бавовна, то це підкреслить нижню білизну, нерівності шкіри, а також псує фігуру. Тому, потрібно приділити увагу якості речей, а не його кількості.

Андре Тан, скріншот із відео
Андре Тан, скріншот із відео

Зайвим може стати декор у вигляді паєток, і інших аплікацій. Зазвичай такі предмети актуальні тільки один сезон.

Довжина виробу і посадка. Звертайте увагу на довжину у всьому: рукава, штани, верхній одяг. Наприклад, рукав в три чверті-ознака застарілої речі.

За словами Андре Тана, ці невеликі рекомендації тренують надивленість, і розвивають смак.

Нагадаємо, раніше Андре Тан і син слави Дьоміна показали найзручніший одяг для школярів: стильно і ні натяку на форму

Як повідомляє портал Знай.ua Андре Тан показав ідеальний літній одяг: "не маєте права виходити з дому"

Також Знай.uа писав, що Андре Тан на всю країну розповів подробиці розлучення з дружиною: просто закінчилася любов