Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

Молода пара Анни і Михайла люблять подорожувати по світу, і по можливості, як можна частіше бувати в різних країнах, з яких активно розміщують захоплюючі спільні фото і відео, відвідуючи різні архітектурні та природні пишноти і занурюючи шанувальників в культуру і пейзажі країни або міста.

Цього разу закохані вирушили в столицю сучасної Греції і центр давньогрецької цивілізації, в Афіни. Михайло поділився з шанувальниками зворушливою фотографією в Insta Stories, на якій ніжно цілує Анну в щоку, на тлі чергового архітектурного пам'ятника і численних туристів.

"Вчуся тримати камеру", - жартівливо написав Михайло.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На наступному кадрі молода пара насолоджується моментом на оглядовому майданчику, яка відкриває вид на історичне місто і потужні гори.

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що "Холостяк" Михайло Заливако зізнався, що підписав з Ганною Богдан контракт: "У мене просто хе*ові умови"

Нагадаємо, що "Холостяк" Михайло Заливако зарився головою в жіночі груди: "Хто не відчував, раджу"

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостяк" Михайло Заливако "втік" від Анни Богдан до Одеси: "Немає сил вже приховувати"

Також портал Знай.uа писав, що "Холостяк" Заливако приголомшив зізнанням поруч з Микитою Добриніним: "У мене як у кота"