Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

Молода пара Анни і Михайла люблять подорожувати по світу, і по можливості, як можна частіше бувати в різних країнах, з яких активно розміщують захоплюючі спільні фото і відео, відвідуючи різні архітектурні та природні пишноти і занурюючи шанувальників в культуру і пейзажі країни або міста.

Цього разу закохані вирушили в столицю сучасної Греції і центр давньогрецької цивілізації, в Афіни. Михайло поділився з шанувальниками зворушливою фотографією в Insta Stories, на якій ніжно цілує Анну в щоку, на тлі чергового архітектурного пам'ятника і численних туристів.

"Вчуся тримати камеру", - жартівливо написав Михайло.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На наступному кадрі молода пара насолоджується моментом на оглядовому майданчику, яка відкриває вид на історичне місто і потужні гори.

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що "Холостяк" Михайло Заливако зізнався, що підписав з Ганною Богдан контракт: "У мене просто хе*ові умови"

Нагадаємо, що "Холостяк" Михайло Заливако зарився головою в жіночі груди: "Хто не відчував, раджу"

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостяк" Михайло Заливако "втік" від Анни Богдан до Одеси: "Немає сил вже приховувати"

Також портал Знай.uа писав, що "Холостяк" Заливако приголомшив зізнанням поруч з Микитою Добриніним: "У мене як у кота"