Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучої програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

Дівчина також активно веде свою сторінку в Instagram, де у неї більше 300 тисяч підписників. Цього разу українська 31-річна знаменитість розмістила кумедні фото за участю свого нареченого, колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка з сімейного відпочинку на українському курорті.

На першому кадрі телеведуча позує на тлі Чорного моря в мішкуватій, і явно чоловічій футболці, з кумедним принтом, яка відкриває вид на її стрункі ніжки.

На другому фото в каруселі Крістіна і її обранець Павло вирішив удвох втиснутися в футболку, чому вона вже перестала здаватися такою великою і просторою.

"Коли набрали дві валізи шмоток 🙈 А всю відпустку тягаємо одну і ту ж футболку 😂 Причому, на двох 😂😂😂", - з гумором написала телеведуча.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Павло Розенко задер ніжку Олени-Крістіна Лебідь і ледь не посивів від побаченого: "Там багато змій"

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь із зеленими "мішками" під очима поскаржилася на Розенка: "Це не морько?"

Як повідомляв Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь мріє поправитися заради Розенка: "Просто порода гонча"

Також портал Знай.uа писав, що Олена-Крістіна Лебідь вимазалася кетчупом і зраділа: "Журнал Vogue вже виїхав"