З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються дуже дивні події, прийшли доволі тривожні новини. В черговий раз росіяни зняли на відео дивну поведінку своїх співвітчизників. Справа в тому, що на камеру потрапив момент, коли жінка побила пенсіонерку.

Інцидент стався в місті Азов (Ростовська область) - жінка побила пенсіонерку, яка сиділа на лавочці поруч з під'їздом.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Life Shot".

"Молода жінка побила і скинула з лавки бабусю біля багатоповерхівки в Азові. Зі слів очевидців, що напала на бабусю, була сильно оскаженілою після конфлікту її сина-підлітка з однією з сусідок по будинку. Та нібито сильно штовхнула школяра, пред'явивши йому, що він курить. Але при чому тут бабуся, яка сиділа на лавочці - поки неясно.", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Російська поліція, скріншот: YouTube
Російська поліція, скріншот: YouTube

При цьому кілька людей стояли біля під'їзду і просто стежили за тим, що відбувається. Після падіння до пенсіонерки підійшла дівчина і допомогла піднятися з землі. За словами очевидців, скандал трапився через сина нападниці, який посварився з однією з сусідок по будинку. Та нібито зробила школяреві зауваження через те, що він курить. При цьому вона сильно штовхнула школяра.

Раніше повідомляли, киянину в стилі "Хрещеного батька" залишили відрубану голову на авто: нагадування.

Як повідомляв Знай.uа, невідомий відкрив вогонь у житловому кварталі: є загиблі та поранені.

Знай.uа писав, жахлива аварія забрала підлітків, тільки починали доросле життя: так і не прокинулися після коми.