Відома українська артистка, солістка герту Go_A, Катерина Павленко розповіла про особливий для неї день, і розповіла, чому не любить, коли їй дарують квіти.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, яку продовжує активно вести, регулярно радуючи шанувальників новими кадрами. Там за нею стежить вже понад 140 тисяч шанувальників.

10 серпня Каті Павленко виповнюється 33 роки, і на честь цього дня згадаємо найяскравіші образи і події дівчини.

Варто відзначити, що вона попросила шанувальників не дарувати їй квіти.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Якщо раптом у когось виникне бажання подарувати мені квіти, то знайте, що найкращим подарунком для мене буде якщо ви не зробите цього. Квіти повинні рости. І я не знаю жодної вагомої причини щоб зривати їх. Краще намалюйте. Або просто сфотографуйте як вони ростуть. З землі. Живі і справжні як і всі дійсно важливі речі " - йдеться в повідомленні.

Почнемо з самого легендарного образу, з якого і почався пісенний конкурс Євробачення. Катя Павленко з'явилася в чорній обтягуючій сукні, а зверху Зелена шуба, яку вся Європа запам'ятала точно надовго. При цьому, волосся їй акуратно поклали, і в цьому образі вона дуже схожа на Трініті з фільму Матриця.

У такому образі вона виступає на своїх концертах, іноді під час виступів може з'явитися такий незвичайний конус, який супроводжує співачку весь виступ.

У білому Go_А виступили на концерті, який приурочений до Дня Незалежності України. Безумовно, саме цей гурт заслуговує отримати премію" Прорив року" на майбутніх конкурсах, так як після Євробачення їх звуть виступити скрізь.

Ну, і звичайно ж ще один легендарний образ співачки, в якому вона виступала на фіналі національного відбору на Євробачення в лютому 2020 року. Тоді була зовсім інша пісня, ніхто ще не підозрював про пандемію, все було простіше. Зовсім інший час.

Червона сукня з чорними вставками, і незвичайні рухи, які також встигли вивчити в Європі.

Нагадаємо, Павло Зібров заспівав разом з Go_A свій хіт до Дня Києва: помітив їх ще до популярності на "Євробаченні"

Як повідомляв Знай.ua, "на танках...": Катя Павленко з Go_A прокоментувала "тур по Росії"

Знай.ua писав, Go_A довелося рятуватися перед "Євробаченням": "Так кричали..."