Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

Як відомо, молода пара вирушила в романтичну подорож зі своїм вихованцем, французьким бульдогом Сарою, на український курорт, до берегів Чорного моря. Дівчина активно розміщує безліч кумедних фото і відео з відпочинку на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 320 тисяч підписників.

Цього разу телеведуча розмістила кумедний ролик з поїздки за продуктами під радіоефір станції "Добро". Крістіна широко посміхається і підспівує пісні, а ось Павло зосередився на дорожньому русі. У підписі до відео знаменитість заявила, що їх запаси їжі закінчилися, і пора вирушати за покупками, але по хорошому настрою дівчини не можна сказати, що вона дуже засмутилася цим фактом.

"Пляж-пляжем, а в холодильнику - пінгвін повісився 🙈 🙈 🙈 під радіо "Добро", їдемо набирати добро", - з гумором написала телеведуча.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Павло Розенко задер ніжку Олени-Крістіна Лебідь і ледь не посивів від побаченого: "Там багато змій"

Нагадаємо, що наречена Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь зізналася, що їй нічого носити: "Тягаємо одну і ту ж футболку"

Як повідомляв Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь мріє поправитися заради Розенка: "Просто порода гонча"

Також портал Знай.uа писав, що Олена-Крістіна Лебідь вимазалася кетчупом і зраділа: "Журнал Vogue вже виїхав"