Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Як відомо, зараз повним ходом йде підготовка до фільму "Кохання без вагання" режисера Сергія Шляхтюка. Вже затверджені три актори на головні чоловічі ролі, це - Даніель Салем, Арсен Мірзоян і Олександр Авакумов. Артисти зрідка діляться подробицями зйомки.

Зовсім недавно Арсен розповів у соцмережі, що він з друзями ходив на риболовлю, прихопивши з собою камери, а також, запросив на озеро свого названого молодшого брата – відомого телеведучого українських шоу Даніеля Салема. На знімках чоловіки позували на причалі з вудками в руках, захопившись полюванням на рибок.

скріншот з Insta Stories

Наступного дня Арсен розмістив фото в Insta Stories вже з іншої локації, куди він вирушив у супроводі знімальної групи і свого друга Даніеля Салема.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

скріншот з Insta Stories

У кадрі артисти сидять на білому шкіряному дивані, в шикарному особняку. На обличчі телеведучого можна помітити синець під оком невідомого походження, сам Даніель не пояснив, правда це, або ж образ його головного героя в епізоді фільму.

"Брат десь вихватив", - написав Арсен.

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян "роздягнув" свою крихітку на підлозі: Тоня Матвієнко приревнує

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян довів Тоні Матвієнко, що він не "тупий качок": не розрахував сили в спортзалі

Як повідомляв Знай.uа, замооцінка Тоні Матвієнко злетіла до небес поруч з молодим хлопцем: "Так і бути.."

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян з друзями попихтів без Тоні Матвієнко: "Вийшли кабани"