Нещодавно стало відомо про те, що подружня пара, за якою спостерігала вся країна з шоу "Холостяка" повідомила про довгоочікуване поповнення в родині, Микита Добринін і Даша Квіткова стали батьками чудового малюка Лева.

Молода мама ділилася з аудиторією подробицями і важливими моментами протягом всієї вагітності і самої родової діяльності.
Малюк народився 13.07.2021, о 09:51 ранку. Дитина народилася справжнім богатирем, з вагою 3.760 і зростом 56 см.

Зараз Даша продовжує ділитися зі своєю аудиторією буднями молодої мами, новинами про розвиток дитини і про свої особисті внутрішні зміни, які відбулися з нею після народження сина.

Цього разу дівчина розмістила в Instagram пост, в якому повідомила, що після народження сина, почала все частіше згадувати себе в ранньому віці і поділилася дитячими епізодами і фото з шанувальниками.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Даша Квіткова, фото з Instagram

За словами Даші, вона вчилася в школі, де діти оцінювали один одного тільки за зовнішнім виглядом і по розміру суми на ціннику одягу. У батьків Даші не було можливості купити дорогі бренди, і саме цей фактор став причиною дбайливого ставлення до речей вже в дорослому житті.

"Я з трепетом доглядала за кожною своєю річчю, завжди була охайною. Я регулярно прала і гладила свої речі, що дозволяло мені завжди добре виглядати. Часи змінюються, як і мій гардероб. Але звичка "виглядати з голочки" залишилася зі мною назавжди", - написала Даша.

Раніше ми писали про те, що Даша Квіткова знайшла на кого можна "скинути" дитину: "Коли немає допомоги - це важко"

Нагадаємо, що Даша Квіткова роздяглася після пологів і вразила всіх: смілива жінка

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова і Микита Добринін показали маленьке щастя після пологів: "Спасибі, що обрав нас"