На офіційній сторінці ТВ-шоу "Життя відомих людей" розмітили пост, з новиною про те, що актори серіалу "Друзі" оголосили про любовні стосунки в реальному житті.

"Життя відомих людей" це своєрідний телевізійний журнал, в якому показують ексклюзивні історії з життя знаменитостей: зірок шоу-бізнесу, спортсменів, політиків і бізнесменів - людей, яких знають в Україні та світі, які є завсідниками червоних доріжок. Шоу транслюють на телеканалі 1+1, з понеділка по п'ятницю о 09:20 ранку.

Цього разу глядачам розповіли, що на просторах інтернету активно обговорюють побачення Дженніфер Еністон і Девіда Швіммера, які грали роль Рейчел і Росса в популярному американському серіалі "Друзі".

Знаменитості розповіли про справжні почуття один до одного на знімальному майданчику спецвипуску "Друзі: Возз'єднання".
Як відомо, зараз обидві зірки вільні від відносин. Дженніфер Еністон давно розлучилася зі своїм обранцем Джастіном Теру, а Девід в 2017 році розлучився з дружиною Зої Бакман. Тому зараз їм ніщо не заважає бути разом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Швіммер розповів, що на знімальному майданчику вони ніколи не перетинали кордони і ретельно приховували свої почуття, тому що тоді один з них перебував у відносинах. Дженніфер Еністон додала, що ці почуття були повністю взаємними. Але актори так і не зважилися тоді на серйозні стосунки, а лише направили бурю емоцій у своїх персонажів - Росс і Рейчел.

Нагадаємо, Володимир Дантес, Влад Яма, Настя Каменських і Святослав Вакарчук: де народилися українські зірки

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва вразила одкровеннями про токсичні стосунки: "Використовував у своїх цілях"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова ледь стрималася від поцілунку з молодим і пристрасним: чоловік побачить