Тренер шоу "Зважені та щасливі" і колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram і Facebook корисними публікаціями на тему спорту, харчування і турботи про себе.

Шанувальники Марини часто задають їй питання про правильне харчування, про процес приготування і режимі прийому їжі, і в цілому, з яких правил і обмежень складається збалансований раціон, який повинен принести максимум користі людському організму.

Цього разу зірковий тренер розмістила пост на тему правильного зберігання продуктів у холодильнику. Марина підготувала невеликий список лайфхаків, які допоможуть зупинити "міграцію" смакоти з полиць холодильника у відро для сміття.

Холодильник, фото з relax

Щоб використовувати можливості свого холодильника в повній мірі, недостатньо вивчити список функцій. Потрібно ще й вміти розміщувати продукти так, щоб вони зберігалися максимально довго без втрати корисних властивостей і смакових якостей.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"Тільки при правильному зберіганні продуктів в холодильнику, можна домогтися свіжості на довгий час. Ви ж не хочете щодня викидати зіпсовані і купувати нові? Цього не станеться, якщо ви їх правильно зберігаєте", - написала Марина.

Нагадаємо, Марина Боржемська видала секрет стрункості і молодості: "Тут ти або займаєшся своєю їжею, або більше нічим"

Як повідомляв Знай.uа, колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська розповіла, заради кого потрібно стежити за собою: "Не для чоловіка"

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська розцвіла після розлучення з Узєлковим і розкрила секрет: дівчата зацінять