Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка 14 червня стала мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

27-річна дівчина часто ділиться моментами з особистого життя. А також, щиро відповідає на всі питання підписників з приводу пологів і не боїться розповідати про свій досвід. Син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам.

Як відомо, зовсім недавно Віктор Павлік розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну на Youtube-каналі "Слава+" про стосунки з молодою обраницею і про батьківство в зрілому віці.

Катя Репяхова відреагувала на слова чоловіка, розмістивши в Insta Stories рубрику питання-відповідь. Підписники поставили молодій мамі делікатне питання про те, чи не образилася вона на сказане в інтерв'ю. Каті заявила, що інтерв'ю їй не сподобалося і зазвичай, її чоловік поводиться інакше.

"Мій чоловік у ньому був якимось не справжнім. Напруженим і сумним", - написала Катя.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік відверто зізнався, як важко в ролі багатодітного батька: "Руки трясуться"

Нагадаємо, що Катерині Репяховій довелося "поневірятися" без Віктора Павліка: "Ми бродячі артисти"

Як повідомляв портал Знай.uа, Віктор Павлік "поміняв" сина на ляльку з дитячого світу: "Як наш Мишко"

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Репяхова "поскаржилася" на Віктора Павліка після народження сина: "На знімній квартирі"