Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Зовсім недавно 33-річна артистка повідомила радісну новину своїм шанувальникам – Леся вирушила в довгоочікувану подорож, в Португалію, а зупинитися вирішила в Фуншалі, в головному місті і морському порту острова Мадейри, який славиться своїм теплим субтропічним кліматом і кріпленим вином мадерою.

Леся дала чимало відповідей на питання, що стосуються проживання в своєму готелі, показала види з різних куточків острова і випробувала кілька пляжів, а тепер знайшла час для Tik-Tok хвилинки, в даній соцмережі за артисткою стежить більше 7 тисяч чоловік. У кадрі Леся весело виконує "дикі" танці на балконі свого готельного номера, позуючи в просторій білій сорочці, під якою знаходиться рожевий купальника, а її голову від сонця захищає масивний солом'яний капелюх.

"А тепер на пляжик", - повідомила шанувальникам Леся.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк в образі русалки спокушає португальців: "Боже, шо з твоєю ду*кою"

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду "депортувався" з країни, щоб уникнути зустрічі з Лесею Нікітюк: "Шо, даремно фарбувалася?"

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк в екстремальному міні зібралася в похід: шукає нареченого навіть у горах

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк "вивернула" українську душу на пляжі в Португалії: "Головне - зі своїм бухлішком"