Хліб на 16%, а цукор на 83%: головні продукти різко злетіли в ціні, на чому доведеться економити українцям.

Для всіх українців, які уважно стежать за стрибками цін і вартістю послуг в країні, є дуже важливі новини. З'явилася інформація, що в липні 2021 року інфляція в Україні в річному вимірі збільшилася до 10,2%, проте знизилася в порівнянні з червнем 2021 року. Про це стало відомо завдяки повідомлення пресслужби Державної служби статистики України.

супермаркет, скріншот з відео
супермаркет, скріншот з відео

Віктор Павлік з Катею Репяховою вирушили на концерт без сина: "А де Мишко?"

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дружина Павлика поділилася цілою серією фото на тлі львівського стадіону»Арена Львів".

"Пісні 30 років незалежності»,- підписала вона знімки, на одному з яких позує в обіймах чоловіка, а на іншому - сама. Для виходу Катерина вибрала просторе плаття з рюшами м'ятного кольору в квітковий принт, і білий жакет. Віктор, як завжди, одягнений у футболку чорного кольору.

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

Дівчина дивом втримала хлопця, що стрибнув у вікно 8-го поверху: "тепер доведеться одружитися"

Все сталося в Гірничо-Алтайську. Там несподівано сильна дівчина зуміла утримати на вазі хлопця, який стрибнув з вікна 8-го поверху. Виявилося, що молодий чоловік вирішив зістрибнути після п'яної сварки з подругою, але вона встигла його зловити. Свідки інциденту викликали співробітників патрульно-постової служби, які допомогли дівчині затягнути коханого назад в квартиру.

Світлана Лобода виступила в Одесі і захотіла зібрати стадіон у Києві: "Хочу, щоб дивилися і думали, вона наша"

14 серпня 2021 року Лобода дала концерт в Одеській "Ітаці", де анонсувала нове грандіозне шоу, яке має пройти в Києві, ймовірно, на НСК "Олімпійський" наступного року.
Після цього вона кілька хвилин розповідала українцям, що є" нашою", але з її вуст не було почуто словосполучення"українська артистка".

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Таліб вторглися в Кабул і чекають "передачі влади", президент пішов: люди зі зброєю всюди

З Афганістану, який в ці дні і години буквально тремтить від військових конфліктів, прийшли термінові новини. Таліби проводять наступальну операцію на столицю - місто Кабул, за всіма напрямками, афганський уряд заявив про нібито "мирний перехід влади".

Таліби наступають на Кабул, фото: GettyImages
Таліби наступають на Кабул, фото: GettyImages