Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіну Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

Як відомо, молода пара вирушила в романтичну подорож зі своїм вихованцем, французьким бульдогом Сарою, на український курорт, до берегів Чорного моря. Дівчина активно розміщує безліч кумедних фото і відео з відпочинку на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 320 тисяч підписників.

Цього разу телеведуча поділилася новим знімком у соцмережі. У кадрі дівчина позує в морі, тримаючись на суші за допомогою рожевого надувного кола. Струнким тілом Крістіни захоплюються багато її шанувальників, і на опублікованій фотографії вона показала його у всій красі. Купальник знаменитість вибрала нестандартний - яскравий жовтий верх і низ з тваринним принтом.

"Ой, потурбую вас ще трохи фотками морька🌊", - жартівливо написала знаменитість.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Користувачі соцмережі зазначили шикарний вигляд Крістіни і відповіли в такій же манері, з ноткою сарказму та іронії.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Олена-Крістіна Лебідь "поскаржилася" на Павла Розенка і заявила, що їй нічого їсти: "У холодильнику пінгвін повісився"

Нагадаємо, що наречена Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь зізналася, що їй нічого носити: "Тягаємо одну і ту ж футболку"

Як повідомляв Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь мріє поправитися заради Розенка: "Просто порода гонча"

Також портал Знай.uа писав, що Олена-Крістіна Лебідь вимазалася кетчупом і зраділа: "Журнал Vogue вже виїхав"