Популярна українська співачка, учасниця всіляких телевізійних шоу, хітмейкер і головна дама серця молдавського співака Дана Балана Тіна Кароль продовжує дивувати шанувальників. Найцікавіше, що не завжди співачці потрібно створювати щось нове, адже шанувальники можуть насолодитися і величезною кількістю архівних кадрів.

Цього разу фанати опублікували фотографію Тіни Кароль і дружини відомого шоумена і гумориста Максима Галкіна - Примадонни Алли Пугачової на сцені "нової хвилі". Знімок було зроблено в 2005 році.

Про це стало відомо завдяки новій публікації фанатського пабліку "DanTina" в мережі Instagram.

Публікація "DanTina", скріншот: Instagram
Публікація "DanTina", скріншот: Instagram

"Я можу з точною впевненість сказати, що я ніколи не підведу цю жінку...", — Тіна Кароль про Аллу Борисівну Пугачову.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що Тіна Кароль і Алла Пугачова були знайомі ще з 2005 року. Тоді в Юрмалі Алла Борисівна на "Новій хвилі" віддала Тіні грошовий приз у розмірі 50 тисяч доларів США.

За словами Тіни Кароль, Пугачова тоді просто на сцені вирішила віддати гроші їй. До цього Алла Борисівна збиралася подарувати приз естонці. Пугачова також вручила нашій артистці масивний золотий кулон у вигляді зірки і призначила зустріч, яка тривала більше тридцяти хвилин.

Раніше повідомляли, Дана Балана помітили в обіймах світловолосої красуні, і це не Тіна Кароль.

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль розповіла про подарунок до 30-річчя України: "Я намагалася підлаштуватися...".

Знай.uа писав, Тіна Кароль і KAZKA випустили першу спільну пісню: дует крутіше за НеАнгели.