Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, яку всі знають з проекту "Ревізор" на Новому каналі, активно ділиться з аудиторією особистими і робочими моментами життя, навчає правилам етикету своїх шанувальників в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 660 тисяч чоловік.

Як відомо, Ольга є автором книги "Етикет. Школа пані Фреймут " в гумористичному стилі, де вона ділиться своїм досвідом і порадами, попутно розповідаючи моменти зі свого життя.

Телеведуча також розміщує безліч роликів на тему правильної поведінки в суспільстві. Цього разу Ольга в своєму Instagram розповіла, що категорично не радить показувати нижню білизну оточуючим і дала короткі настанови носіння білизни для того, щоб виглядати максимально естетично і не здатися вульгарною.

"Спіднє має залишатися невидимим. Не просвічувати і не відбиватися крізь одяг. Бретелі силіконові - вульгарно. Білий бюстгальтер, який пробивається - помилка. Тілесні відтінки ліфчика і трусів, максимально наближені до кольору шкіри", - написала Оля.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Оля Фреймут видала, що допомогло їй полюбити себе: "Була мертвою живцем"

Нагадаємо, Оля Фреймут позмагалася красою з молодшою сестрою: очі розбігаються

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Фреймут видала, якою була в 18 років, "Ревізора" не впізнати: "Працювала офіціанткою"

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Фреймут навчила українців етикету при парковці: "Купити шоколадку або води"