Нещодавно стало відомо про те, що подружня пара, за якою спостерігала вся країна з шоу "Холостяка" повідомила про довгоочікуване поповнення в родині, Микита Добринін і Даша Квіткова стали батьками чудового малюка Лева.

Молода мама ділилася з аудиторією подробицями і важливими моментами протягом всієї вагітності і самої родової діяльності.
Малюк народився 13.07.2021, о 09:51 ранку. Дитина народилася справжнім богатирем, з вагою 3.760 і зростом 56 см.

Як раніше розповідала в соцмережі Даша, лікарі рекомендували їй утриматися від занять спортом деякий час після пологів. Молода мама не раз нарікала на свої оновлені параметри і зайві кілограми, і вже з нетерпінням чекає можливості привести своє тіло в бажаний вигляд до сімейного відпустки, в яку вони планують відправитися в жовтні.

Цього разу молода мама розмістила короткий ролик в Insta Stories. У кадрі дівчина позує в купальнику небесного кольору, який носила ще до вагітності.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"В принципі, все не так погано, як я думала", - сказала Даша.

скріншот з Insta Stories

Також, Даша показала інші знімки, зроблені в період вагітності невеликого терміну, і до круглого животика, в тому ж купальнику.

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Даша Квіткова роздяглася після пологів і вразила всіх: смілива жінка

Нагадаємо, що Даша Квіткова знайшла на кого можна "скинути" дитину: "Коли немає допомоги - це важко"

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова після пологів зізналася ,що допомогло їй уникнути цькування: "Прала і гладила"