Відома українська співачка Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників знімками з особистого і творчого життя в Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Як відомо, зовсім недавно Настя повернулася з відпустки зі своїм чоловіком Потапом, з сонячної Хорватії, де вони встигли гарненько відпочити і поповнити енергію, і тепер з новими силами можуть приступити до створення нових шедеврів і проведення запланованих концертів.

Цього разу Настя розмістила фото у вже зі злітної смуги аеропорту, тим самим повідомляючи, що вже знаходиться в дорозі до своїх шанувальників. У підписі до кадру вона зворушливо згадала свого чоловіка, за яким буде шалено нудьгувати.

"Найскладніше - це не бачити свого ведмедя", - написала Настя.

Також, артистка вказала на плюси і мінуси гастрольних поїздок. Настя заявила, що турне для неї - це обмін енергіями зі слухачами, але постійні переїзди, відсутність нормального харчування і сну, вона переживає важко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що зовсім недавно співачка розміщала пост, в якому анонсувала дати своїх концертів в українських містах.

Нагадаємо, що Настя Каменських зворушила відпочинком з мамою і свекрухою: риболовля на яхті і коктейлі

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських побешкетувала мовою, але Потапа поруч немає: "Як приємно"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських зібралася запалити в Одесі слідом за Світланою Лободою: "Було круто"