Відомий 53-річний британський актор Деніел Крейг, якого всі знають по ролі агента 007 Джеймса Бонда заявив, що залишить доньок без спадщини, оскільки він має намір позбутися від нього до своєї смерті.

Як відомо, у актора є дві дочки - від колишньої дружини Фіони Лурдон, 29-річна Елла, і від нинішньої дружини Рейчел Вайс, яка народилася два роки тому, проте він не має наміру залишати їм хоч щось зі своїх грошей. Статок актора оцінюється в $160 млн.

Елла, дочка Кейга, фото з wmj

"Є ж така стара цитата: якщо ти помер багатим, значить, ти помер зганьбленим. Я не хочу залишати великі суми наступному поколінню. Думаю, спадок - це поганий тон. Я вважаю, що потрібно позбутися грошей перед смертю", - заявив актор в інтерв'ю для журналу Candis.

Крейг зазначає, що буде щасливішим, якщо віддасть гроші на благодійність, а не донькам. За словами зірки бондіани, його надихнув приклад Ендрю Карнегі, який віддав 11 мільярдів доларів.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто зазначити, що незабаром Деніел Крейг виявиться в числі найбільш високооплачуваних акторів свого покоління. За друге продовження до фільму "Дістати ножі " актор отримає рекордний гонорар – $100 млн.

Нагадаємо, що адо серії легендарного серіалу "Друзі" Еністон і Швіммер заявили про стосунки: Рейчел і Росс знову разом

Як повідомляв Знай.uа, Хюррем з "чудового століття" змінила стать у свій День народження: султан Сулейман на хальвет точно не покличе

Також портал Знай.uа писав, як склалася доля актрис з серіалу "Відчайдушні домогосподарки": боротьба з раком, в'язниця, робота продюсером і пологи в 43