Популярна українська співачка Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників знімками з особистого і творчого життя в Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Як відомо, зовсім недавно Настя повернулася з відпустки зі своїм чоловіком Потапом, з сонячної Хорватії, де вони встигли гарненько відпочити і заповнити енергію, і тепер з новими силами можуть приступити до створення нових шедеврів і проведення запланованих концертів.

У середу, 18 серпня, Настя дасть сольний концерт в Туреччині, в шикарному готелі Анталії. Концерт почнеться ближче до вечора, тому зараз у співачки є можливість відпочити після стомлюючої дороги і розслабитися перед виступом. У своїх Insta Stories Настя встигла похвалитися своїми мокрими чорними кучерями, які вона намочила в басейні готелю, розважаючись перед відповідальною подією.

скріншот з Insta Stories

На наступних кадрах артистка влаштувала маленьку виставу - театр тіней, показуючи кумедні жести за допомогою рук, і навіть продемонструвала свій язичок шанувальникам.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, що Настя Каменських "кинула" Потапа заради сотні закоханих чоловіків: "Стільки радості"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських вперше показала свою другу сім'ю: "Неймовірні 3 роки"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських зібралася запалити в Одесі слідом за Світланою Лободою: "Було круто"