Популярна українська співачка Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників знімками з особистого і творчого життя в Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Як відомо, зіркова пара Каті Осадчої і Юрія Горбунова зустріли свою третю дитину 19 серпня. Катя народила хлопчика, вагою в 3250 грам і зростом 52 сантиметри. Ім'я малюка поки ще не повідомили.

На минулих вихідних пара встигла провести вечірку baby shower, де знаменитості дізналися стать дитини. На свято було запрошено багато українських зірок та їхніх близьких друзів. Також, подію відвідала Настя Каменських зі своїм чоловіком Потапом. У кадрі позує дві одних з найбільш впізнаваних пар українського шоу-бізнесу. Всі щасливо посміхаються і насолоджуються моментом.

"Люди! Не встигла я виставити фотографії з красивенного babyshower, як Катя вже народила. Вітаю з народженням ще одного солодкого янголятка! Будемо заціловувати 🥰", - написала Настя.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Користувачі соцмережі активно прокоментували фото і не соромилися роздавати поради Потапу і Насті.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Настя Каменських поскандалила на всю країну - Потапу не позаздриш: "Кидаю на підлогу"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських "кинула" Потапа заради сотень закоханих чоловіків: "Стільки радості"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських захотіла добра для дітей, а нарвалася на хейт: "Краще б своїх народила"