Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться пікантними фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Інтернет-зірка часто звертається до пластичних хірургів і зовсім не приховує цього факту - дівчина вже встигла збільшити собі губи, груди, сідниці, зменшити ніс, зробити виразні вилиці і "котячий погляд".

Нещодавно знаменитість вирушила в Буковель, де орендувала дерев'яний будинок і зробила безліч кадрів на тлі Карпат.

Так, дівчина виклала селфі у відвертій білосніжній сукні з глибоким декольте, доповнивши образ золотою підвіскою. Альона продемонструвала пишні груди, доповнивши образ макіяжем з акцентом на очах.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Ліс чи Море?🤔

Для мене думаю вибір очевидний💔 🌲"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися:" спробуй поле, кукурудзяне, або соняшникове😂 😂 😂", " величезні сісяндри, але штучні.", "Оце фотошоп!!! Талія🤣 🤣 🤣", " талія чуйна в Фотошопі криво зроблена, фон розмило.", "Чому твої груди завжди такі відкриті?", "Нереальні очі 🦋❤️🔥".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн