Українська телеведуча, співачка і блогер Регіна Тодоренко, найбільш відома як ведуча телепередачі "Орел і решка" на російському телеканалі "П'ятниця" любить радувати свою аудиторію в соцмережі Instagram, де за нею стежать більше 8 мільйонів шанувальників цікавими публікаціями з особистого і творчого життя.

Як відомо, в 2018 році Регіна Тодоренко вийшла заміж за ексучасника групи Smash Влада Топалова. У грудні того ж року, 5 числа, у них народився син Михайло, якого вони ласкаво називають Майкл. Артисти іноді радують користувачів соцмережі знімками чарівного малюка.

Зараз зоряна пара відпочивають на Камчатці, насолоджуючись видами Тихого океану, також вони вирішили взяти собою Майкла, де зовсім недавно він побував на своїй першій риболовлі, на якій, за допомогою люблячих батьків, зловив свою дебютну рибку.

У соцмережі розмістили кричущу промову Влада Топалова, яку раніше він публікував у своєму Instagram. Артист бурхливо обурюється, і за його словами, шкодує що вони з сім'єю притяглися на Камчатку. Також, він зазначив занепокоєння про свого сина, який не особливо добре себе почуває.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Мене це починає дратувати, мені вже не потрібні ні сім'я, ні Камчатка, думки, навіщо ми сюди взагалі притяглися. Поруч лежить бідний Майкл, перевертається, його штормить", - написав Влад.

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, чоловік Регіни Тодоренко Влад Топалов приголомшив зізнанням про стосунки: "Мені не потрібна дружина"

Як повідомляв Знай.uа, Влад Топалов заверещав на камеру через Регіну Тодоренко: "Бісить!"

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко зворушила першою риболовлею маленького сина: "Мрія дорослих рибалок"