Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга сміху", а тепер і в шоу "Співають всі", часто радує мільйонну аудиторію цікавими публікаціями в Instagram.

Як відомо, популярне шоу "Світське життя" на каналі 1+1, яке висвітлює все життя і секрети українських зірок, довгі роки вела телеведуча Катерина Осадча. Але так як зараз молода мама знаходиться в пологовому будинку після народження своєї третьої дитини 19 серпня від Юрія Горбунова і ще не відновилася, а зйомки проекту потрібно продовжувати, телеканал прийняв рішення замінити телеведучу.

Наталія Могилевська заявила, що зайняла пост Осадчої і після виступу на премії "Національної легенди України" взяла інтерв'ю у колишнього тренера збірної Андрія Шевченка і у співачки Ірини Білик. Наталя поділилася маленькими фрагментами, а весь ефір вийде скоро на каналі 1+1.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Як Вам нова ведуча Світського життя?"- написала Наталя.

Думки користувачів соцмережі розійшлися, деякі раді за співачку і чекають нових випусків шоу, але були і ті, які не визнали Наталію в ролі телеведучої.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Юрій Горбунов показав їх з Катею Осадчою новонародженого сина: "Наша ніжність"

Як повідомляв Знай.uа, голодна Наталія Могилевська видала, на скільки схудла до Дня Незалежності: "Потрібна підтримка"

Також портал Знай.uа писав, що після грандіозної прем'єри талант-шоу "Співають всі" з'явилися перші фіналісти: емоцій на цілу "сотню"