Тіна Кароль, скріншот: YouTube
Тіна Кароль, скріншот: YouTube

Тіна Кароль у білій сукні розпалила фантазії українців: час для весілля

Тіна Кароль анонсувала свій виступ 23 серпня. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі. 23 серпня вона опублікувала серію фотографій у білій сукні. Наряд дуже схожий на весільний, який відкриває плечі і груди співачки.

Оплата комуналки, скріншот: YouTube
Оплата комуналки, скріншот: YouTube

Комунальні тарифи злетять до небес з осені: платіжки зростуть на 30-40 відсотків

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Тарифи України вже сильно зросли цього року. За 2021 платіжки за комуналку збільшилися на 56%. Так, нарахування за комунальні послуги з урахуванням електроенергії в квітні 2021 року склали 17,8 млрд грн. Це на 56,1% більше, ніж у квітні 2020 року (11,4 млрд грн). Заборгованість населення України склала 74,3 млрд грн.

Сергій Притула з сім'єю, фото з Instagram
Сергій Притула з сім'єю, фото з Instagram

Сергій Притула з двома красунями викликав фурор

23 серпня українці святкують Національний День Державного прапора країни. Багато знаменитостей розмістили пости з привітаннями, і Сергій, як справжній патріот і уродженець Тернопільської області, також опублікував сімейне фото, на якому всі його близькі позують з національною символікою, насолоджуючись моментом єдності.

"Зайка" Юля, скріншот: Youtube
"Зайка" Юля, скріншот: Youtube

Юлія "Зайка" порівняла частину свого тіла з героєм Marvel

Юлія Бельченко поділилася зі своїми шанувальниками кумедним мемом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі. 23 серпня вона іронічно розповіла про свою долю. Вона опублікувала фотографію персонажа героя Марвел - так звану кам'яну людину під ім'ям істота з фантастичної четвірки.

Леся Нікітюк, фото з Instagram
Леся Нікітюк, фото з Instagram

Щаслива Леся Нікітюк засвітила обручалку

33 – річна артистка розмістила серію чарівних фотографій, як зазначено по геолокації - з популярного яхт-клубу "Рів'єра". На знімках Леся позує в романтичному образі, який дуже пасує до її типажу.