Оля Цибульська, фото з Instagram
Оля Цибульська, фото з Instagram

Куму Дзідзьо Цибульську осідлав завидний красень на гастролях

Оля Цибульська разом з сином Нестором вирішила привітати українців з Днем Незалежності. При цьому вона зазначила, що дуже любить свою країну і бажає їй тільки найкращого.

Ані Лорак, фото з Instagram
Ані Лорак, фото з Instagram

Ані Лорак освідчилася у коханні Україні з Росії

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Ані Лорак розмістила пост, в якому приєдналася до народних привітань до Дня Незалежності України. На фото співачка позує з українським вінком на голові - найдавнішим символом країни. Невід'ємним атрибутом дівоцтва з давніх часів на території України є вінок. Для українців в цілому вінок має своє особливе значення, до нього ставилися з повагою і великою увагою.

Фото зі сторінки Влада Ями
Фото зі сторінки Влада Ями

Влада Яму терміново госпіталізували

24 серпня дружина танцюриста опублікувала відеозапис з Владом Ямою, який лежить на дивані з крапельницею. За зовнішнім виглядом можна зробити висновок, що у нього серйозні проблеми зі здоров'ям. Справа в тому, що вони відпочивали вчора з дружиною і він з'їв мед, на який у нього почалася алергічна реакція.

Військовий, фото з фейсбук
Військовий, фото з фейсбук

Військовий без ноги показав українцям гірку ціну за незалежність

У мережі опублікували фото, як військовослужбовець у формі спостерігав за парадом. Чоловік втратив під час військових дій ногу, тому спостерігав з дійством стоячи на милиці. При цьому чоловік віддавав честь військовим, які проходили повз нього.

УАЗ, фото "carakoom"
УАЗ, фото "carakoom"

Українці схрестили старенький УАЗ з Mercedes: позашляховики позаздрять

Автолюбителям в мережі показали досить незвичайний УАЗ. Цей автомобіль унікальний по-своєму, адже має салон від марки Mercedes-Benz і має дизельний двигун, що робить його більш практичним.