Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", поділилася з багатотисячною аудиторією новими знімками з відпочинку в Instagram.

Як відомо, Ксенія разом з сином Платоном вирушила на відпочинок на південне узбережжя Кіпру, в Ларнаку – третьому за величиною місту на острові. Щасливе сімейство вирішило відпочити удвох, насолодитися Середземним морем, скуштувати місцевої їжі та відвідати історичні місця міста.

Цього разу Ксенія розмістила короткі ролики з пляжу в Insta Stories. На кадрах артистка добирається до моря дуже незвичайним шляхом - через своєрідний тунель, всі стіни якого складаються з каменю. Простір досить вузький, для деяких людей, що мають боязнь закритих просторів, виявиться проблематично пройтися всередині такого місця. Але, Ксенію дуже захопив обраний шлях і вона без проблем опинилася біля моря.

скріншот з Insta Stories

"Дядько все зіпсував", - невдоволено сказала Ксенія про чоловіка, який вліз в її кадр.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина поскаржилася на порожній гаманець після розриву з Еллертом: "Дорого, капець"

Нагадаємо, що Ксенію Мішину засікли в аеропорту разом з Олександром Еллертом: тепло обіймалися, ніби й не сварилися

Як повідомляв Знай.uа, холостячка Ксенія Мішина після розставання з Олександром Еллертом розповість про зради всім: "Не розуміла... "

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина на МастерШеф перетворилася на гігантський бургер заради Еллерта: "Знову Сашина"