Українська телеведуча, співачка і блогер Регіна Тодоренко, найбільш відома як ведуча телепередачі "Орел і решка" на російському телеканалі "П'ятниця" любить радувати свою аудиторію цікавими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежать більше 8 мільйонів шанувальників.

Артистка поділилася дуже відвертим постом, в якому розповіла про свою дитячу травму через маленькі груди. Дівчина ніколи не мала пишних форм і завжди була худенькою, за що вона стала жертвою булінгу ще в школі. Регіна чесно розповіла про свої переживання в той час, яку незручність і сором вона відчувала через слова ровесників, які дуже поранили її дитячу психіку.

"Хотілося провалитися під землю, втекти і сховатися, особливо, коли у твоїх подружок в 9м класі вже 2й розмір грудей, а ти все ще як хлопчисько", - написала Регіна.

Справитися з комплексами і подолати труднощі їй допомогла акторська майстерність. Артистка згадала головні ролі, які їй давали на виступи: баби з кривим носом, хлопчаки-хулігана, красуні. Будучи ще дитиною дівчина зрозуміла, що люблять її зовсім не за груди, а за талант і сміливість вийти і заспівати перед великою аудиторією.

"Це надавало впевненості, але, будете сміятися, будучи дорослою дівчиною, діючим артистом в жіночому колективі, в 20 років я одягала 2 бюстгальтери з пушапом під сукню на виступи 😔, щоб приховати відсутність форм", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Регіна з посмішкою згадує своє минуле, вже спокійно розповідаючи про пережиті труднощі. Також, вона стурбована дітьми, випадки суїциду і психічних розладів яких збільшилися за статистикою. І всьому виною кібербулінг.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко "прикрилася" чоловіком від наслідків свого українського минулого: "Щоб росіяни не образилися"

Як повідомляв Знай.uа, мвже Регіни Тодоренко Влад Топалов "психанув" на очах у дружини і маленького сина: "Мені вже не потрібна сім'я"

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко зворушила першою риболовлею маленького сина: "Мрія дорослих рибалок"