На сторінці популярного російського співака, фронтмена культової групи 1990-х років" Руки вгору " Сергія Жукова, якого навіть в Україні згадує не одне покоління фанаток, з'явилося нове повідомлення.

"Давненько ми не хвилювалися перед 1 вересня.... А в цьому році споряджаємо молодшого сина в перший клас, а всередині мандраж і трепет. Все, тепер і Міроша-школяр! Звичайно, об'єктивно переживати нема про що. Мирон до школи готовий і морально і технічно: річний запас канцтоварів, бабусі, завжди готові допомогти улюбленому онукові, рюкзак - самий писк», - не сумує подорослішав кумир мільйонів дівчат, які і самі вже встигли стати мамами і відправити діточок в школу.

Він також додав трохи спогадів з власного дитинства.

Скрін, Instagram Жуков
Скрін, Instagram Жуков

«У моєму дитинстві ми ходили з ранцями. Дуже функціональна річ була для дитини, між іншим: і по спині когось тріснути можна, і з гірки зручно на ньому з'їжджати. Зараз у першокласників такі рюкзаки-гіганти, що не те, щоб дитина - не кожна мама підніме. Купили вчителям ще подарункові коробки цукерок", - зізнається Жуков.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"О так, наші ранці були багатофункціональні і міцні. В добру путь!!! Нехай все легко йому дається!!!", "Успішного навчання! А ми в перший раз в дитячий сад " » - діляться фанатки співака.

Раніше повідомляли, після концерту "Руки вгору" з Сергієм Жуковим відкрили провадження: виявлено численні порушення.

Як повідомляв Знай.иа, пранк вийшов з-під контролю: молодий співак, який виїхав до Китаю, застряг у "полоні".

Знай.иа писав, Сергій Жуков з "Руки вгору" показав справжніх героїв: оперували пацієнта в палаючій будівлі.