Відома українська співачка Аліна Гросу, яка розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва, часто радує багатотисячну аудиторію свіжими публікаціями у своєму Instagram.

Яскрава 26-річна блондинка порадувала шанувальників маленьким фрагментом свого кліпу на нову пісню "Бджілка 2.0" і анонсувала дату довгоочікуваного хіта, який мріють почути мільйони її фанатів. Знаменний день для співачки та її слухачів - 27 серпня. Судячи з невеликого уривка, кліп обіцяє бути дуже соковитим, в неонових кольорах, з відвертими моментами, на яких Аліна, як завжди, буде виблискувати своєю красою.

"🐝 Прем'єра 🐝 Завтра 🐝 #Бджілка 2.0 🐝", - написала Аліна.

Користувачі соцмережі залишили чимало коментарів під публікацією, і хором заявили, що з нетерпінням чекають нової пісні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Варто зазначити, що пісня Аліни стане апгрейдом і новою версією "Бджілки", яку одного разу їй подарувала ще в ранньому віці її хрещена, українська зірка естради і композитор Ірина Білик. Також, співачка багато років тому написала для неї ще кілька пісень: "Свобода", "Рушничок" і "Маленька любов".

Нагадаємо, що Аліна Гросу показала силу жіночої краси українок: "Щось на ідеальному"

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Гросу епічно осоромилася на очах у коханого: "Мрії збухаються"

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу розсунула ноги перед рогом морського красеня поруч з Романом Полянським: "Побільше..."