Тренер шоу "Зважені та щасливі" і колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram і Facebook корисними публікаціями на тему спорту, харчування і турботи про себе.

Цього разу зірковий тренер розмістила рубрику питання-відповідь в Insta Stories. Підписники зазначили останні шикарні образи, в яких Марина з'являлася в соцмережі і поставили їй важливе питання, чи готується вона до зйомок нового проекту. Також, шанувальники заявили, що її вбрання розкішніше, ніж у Ксенії Мішиної на реаліті-шоу "Холостячка".

Марина подякувала підписникам за схвальні коментарі та заінтригувала аудиторію позитивною відповіддю на запитання фанатів. Також, знаменитість пообіцяла, що як тільки можна буде повідомити подробиці, вона відразу напише про це в соцмережі.

скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що Марина в 41-річному віці залишається в хорошій фізичній формі, яку вона з радістю демонструє в соцмережах, завдяки старанним заняттям в залі, активного способу життя і відсутністю шкідливих звичок. Також, зірковий тренер дотримується правил здорового харчування, які теж впливають на її фігуру.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Марина Боржемська порівняла себе в 30 років і в 41: зупинила час

Нагадаємо, Марина Боржемська змусила українців пишатися своїм прапором: "Де б ми не знаходилися..."

Як повідомляв Знай.uа, Марина Боржемська розсекретила головне правило здорового раціону: "Якщо ви цього не робите, почніть"

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська показала свого нового партнера, чудова пара: "Серця б'ються швидше"