Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати багатомільйонну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом співачки стежить 2,4 мільйона чоловік.

Як відомо, зараз ведуться зйомки нового сезону музичного шоу "Маска", яке є українською адаптацією відомого формату "Masked Singer" компанії "Fremantle". Учасниками шоу стануть українські зірки - спортсмени, ведучі, політики, співаки, але їхні особистості приховані за масками. Завдання глядача - дізнатися зірку за маскою, грунтуючись на вокальних даних. У цьому йому допоможуть зоряні детективи. Ведучим шоу є Володимир Остапчук, український теле- і радіоведучий, коментатор і актор.

У своєму Instagram Оля повідомила, що вже готова увірватися на екрани телеглядачів і порадувати свої присутністю на шоу "Маска", але свій образ, за правилами шоу не розкриває.

Користувачі соцмережі зазначили шикарний зовнішній вигляд співачки і звичайно ж, хором заявили, що дуже чекають прем'єри нового сезону.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Маша Полякова зацінила "півня в косоворотці" поруч з офісом президента: головне, що Зеленському подобається

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова відповіла на критику після виступів на честь Дня Незалежності: "Я не Ніна Матвієнко"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова показала, як до неї ставляться Однокласники дочки Маші: "Назвали м*лфою"