З'явилися новини для всіх шанувальників хорошої музики, а також тих, хто переймається за стан здоров'я співачки МакЅим. Після інформації про те, що співачка схудла до критичної ваги в 35 кг стало відомо, що Абросімової довелося заново вчитися ходити.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських видань.

МакSим, instagram.com/maksimartist
МакSим, instagram.com/maksimartist

Одужання співачки МакЅим інакше як чудесним не назвеш. Мільйони фанатів молилися і переймалися за неї, в якийсь момент здавалося, що надії немає. Але в підсумку вона поправилася. Кілька днів тому МакЅим виписалася з лікарні.

Вона оголосила про те, що продовжить лікування вдома, поруч з сім'єю. За словами її оточення, співачка добре себе почуває, все пам'ятає, але поки ще слабка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У мережі нещодавно з'явилися кадри її прогулянки на свіжому повітрі, які надіслали очевидці. Фахівці стверджують, що 38-річна співачка важко відновлюється: зараз мама двох дітей важить трохи більше 35 кілограмів, організм заново вчиться звичайним речам.

Наприклад, через втрату м'язової маси Марина вчиться заново ходити. Поруч з нею постійно знаходиться лікар-куратор Денис Павлов, який стежить за реабілітацією.

Всупереч чуткам, артистка поки не збирається повертатися на сцену. Легені сильно пошкоджено і їй досі важко дихати. Нагадаємо той факт, МакЅим більше місяця пролежала в медикаментозному сні, так як у неї було 75% ураження легенів. Її підтримував апарат ШВЛ, а потім і ЕКМО. Тільки завдяки професіоналізму лікарів співачку змогли повернути з того світу.

Раніше повідомляли, колишня солістка гурту "Стрілки" висміяла співачку МакЅим після виписки з лікарні - "Перебір".

Як повідомляв Знай.uа, МакЅим, Барі Алібасов, Надія Бабкіна: історії зірок, які перехитрили смерть.

Знай.uа писав, МакЅим вперше звернулася до світу після коми: дуже слабка і не може ходити.