Суддя "Танців з зірками" Макс Чмерковський поділився важкою втратою: "я задихаюся..."

Україно-Американський чемпіон світу з латинських танців і учасник шоу "Холостяк" Максим Чмерковський, який став одним із суддів культового шоу "Танці з зірками", опублікував зворушливе відео, створене для нього загиблим другом кілька років тому.

Максим Чмерковський і Дженіфер Лопес, скрін з відео
Максим Чмерковський і Дженіфер Лопес, скрін з відео

Vodafone, Lifecell і Київстар відключать смартфони Android вже у вересні: хто в зоні ризику

Не так давно в мережі з'явилася інформація про те, що абоненти українських операторів стільникового зв'язку Київстар, Vodafone і lifecell можуть бути відключені. Трапиться це вже 27 вересня поточного року, і вина тут тільки компанії Google.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Справа в тому, що версії операційної системи Android 2.3.7 і вище, яким вже близько 10 років, стали вкрай уразливі, тому користувачі змушені оновити свій смартфон на систему по 3.0, і новіше.

Мобільні телефони - фото Асоціація рітейлерів України
Мобільні телефони - фото Асоціація рітейлерів України

Ксенія Мішина і Олександр Еллерт знову натякнули на возз'єднання: букет нареченої вже є

Ксенія Мішина і Олександр Еллерт засвітилися на весіллі друзів. Все це через місяць після розставання, шанувальники сподіваються на возз'єднання.

Справа в тому, що в суботу, 28 серпня відбулося весілля популярних в Україні акторів - Дмитра сови і Даші Легейди. На захід були запрошені такі люди як Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, з яким вони розірвали стосунки близько місяця тому. Більш того, там дівчині вдалося навіть зловити букет нареченої.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: Instagram
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: Instagram

Президент США Джо Байден задрімав на переговорах в Ізраїлі: "стомили Діда"

Президент США Байден продемонстрував максимальну "зацікавленість" під час переговорів на зустрічі з новим прем'єр-міністром Ізраїлю Нафталі Беннетом. Відповідне відео із зустрічі опублікували в соцмережах.

Зустріч відбулася днями-Беннет швидко зрозумів, що співрозмовник його більше не чує, і переключився з Бандена на журналістів. Однак крупний план камери не залишив ізраїльтянину шансів вигородити сплячого американця-той відверто спав.

Artik & Asti у Києві згадали, що вони з України: "Так у Вікіпедії написано"

Популярна в Росії група Artik&Asti раптом згадала про своє українське походження. Про те, що вони родом з України, співаки заговорили перед першим за 10 років великим концертом у Києві.

"Ми тут народилися, тут виросли. Ми не можемо по-іншому дивитися на Україну, ніж як на свій дім. Ми реалізувалися як група в Росії. Але природно, ми з України. Це навіть у Вікіпедії написано»,- заявляють артисти.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube Artik & Asti