Відомий український модельєр вирішив поговорити з шанувальниками про почуття. Андре Тан написав цілий пост на тему того, що чоловіки теж плачуть.

Новий пост він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно публікує нові знімки, які супроводжуються різними міркуваннями. Тема їх може бути абсолютно різною. Від моди, до особистих переживань, як зараз.

Всього за ним стежить понад 270 тисяч користувачів, які щодня жадають нового контенту.

"Якщо я розплачуся, я слабак і більше не чоловік" — приблизно так звучить несвідома установка 98% чоловіків. Саме тому, навіть втративши близьких або переживши сильне потрясіння, вони просто не можуть заплакати. Інакше їх світ завалиться... " - пише Андре Тан у своєму пості.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Скрін, Instagram Андре Тан
Скрін, Instagram Андре Тан

Він вважає, що це культурний стереотип, і він значимий чомусь навіть у сучасному світі. Батьки далі виховують синів так, щоб обмежити їх емоційність.

"Не реви, ти ж хлопчик!" - кажуть їм постійно. Засуджувати нікого не хоче модельєр, але, він вважає, що дитині краще виспатися, ніж надалі боротися з проблемами відкритого прояву почуттів.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

Також, він пише, що в наші дні вже не потрібно стримувати сльози для того, щоб підтвердити свою мужність, так як за останні роки гендерні стереотипи стали менш жорсткими.

"Якщо чоловік не витримує і зривається на сльози, він хоче тільки одного: стиснутися в грудку, щоб його залишили в спокої. Замкнутися в собі, розібратися, поміркувати. І, в кінцевому рахунку, по можливості знайти внутрішній спокій " - підсумував чоловік.

Нагадаємо, раніше Андре Тан і син слави Дьоміна показали найзручніший одяг для школярів: стильно і ні натяку на форму

Як повідомляє портал Знай.ua Андре Тан показав ідеальний літній одяг: "не маєте права виходити з дому"

Також Знай.uа писав, що Андре Тан на всю країну розповів подробиці розлучення з дружиною: просто закінчилася любов