Донька відомої української акторки Ольги Сумської, яка вже тривалий час проживає на території Російської Федерації, Тоня Паперна поділилася новими знімками.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram. Дівчина досить часто ділиться з шанувальниками новими фотографіями, але, як зізналася в самій публікації, давно вже не була на фотосесії, тому зйомка була хвилюючою.

Всього за нею щодня стежить вже понад 58 тисяч користувачів.

На свіжій фотосесії Тоня Паперна вирішила продемонструвати свій офіційний брючний костюм сірого кольору, в якому вона виглядає як строгий начальник. Також, не можна не відзначити сильну схожість у зовнішності з мамою Ольгою Сумською.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Свіженька фотосесія ...давно не фотографувалася, навіть хвилювалася, як воно вийде . У підсумку-буквально за годину зробили красиві фоточки. Здорово, коли фотограф @pashkatejedka знає тебе 145років і відчуває твій настрій.мені здається, це так важливо" - сказано в новій публікації.

В результаті нові фото вдалися. Вона подякувала всім тим, хто їй допоміг з макіяжем, стилем, а також звичайно бренд одягу, в якій вона була.

"Люблю коли одяг прикрашає людину, а не навпаки" - підсумувала жінка пост.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають про знімки:

"Дуже красива❤️❤️❤️";

"Особистість❤️❤️❤️";

"😍".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Антоніні Паперній зараз 30 років, і вона одружена з популярним російським актором Володимиром Ягличем. Проживають вони в Москві, але, при цьому дівчина продовжує підтримувати зв'язок з сім'єю.

Нагадаємо, дочка Ольги Сумської Тоня Паперна підкорила сталевим пресом у рожевому бікіні

Також, дочка Сумської Паперна здивувала формами в сміливому бікіні

Знай.uа писав, що дочь Ольги Сумської Тоня Паперна в кокетливому купальнику підкорила серця чоловіків плоским животиком