Популярный український гурт "KAZKA", солісткою якої є Олександра Зарицька, презентувала саундтрек до популярного серіалу "Моя улюблена Страшко". Композиція отримала назву "Цілувати тебе". У ній можна почути звучання унікальних українських інструментів. Відомо також, що окрім треку у гурту також пройшла прем'єра відео.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на офіційній сторінці групи "Kazka" в мережі Instagram.

"Окрім треку у нас сьогодні вийшло ще й відео. Нагадаємо, що "Цілувати тебе" стала головним саундтреком до серіалу "Моя улюблена Страшко". Прем'єра, якого, до речі, також сьогодні. Нова пісня продовжує історію "Красивої серцем".

Чому дві пісні? Тому що, коли ми почали роботу над саундтреком до серіалу у нас народилося відразу дві композиції. До якогось моменту ми так і не могли вибрати той єдиний трек, тому було прийнято рішення залишити обидва.", - пише колектив в мережі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Цікаво, що сам трек відрізняється від попереднього репертуару гурту. Він звучить більш широко і відкрито, в ньому можна почути звуки інструменту дудука. Любителям якісної української музики обов'язково сподобається.

Раніше повідомляли, суддя "Танців з зірками" Макс Чмерковський поділився важкою втратою: "Я задихаюся...".

Як повідомляв Знай.uа, українська версія "Не родись вродливою": коли вийде на екрани "Моя улюблена Страшко" і чим героїня схожа на Катю Пушкарьову.

Знай.uа писав, Олександра Зарицька з "Kazka" похвалилася шикарною розтяжною перед "Танці з зірками".