Сніжана Бабкіна - дружина відомого українського музиканта Сергія Бабкіна любить радувати своїх шанувальників всілякими публікаціями з особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram, де за її життям стежать понад 215 тисяч осіб.

Дівчина веде свій блог про любов і гармонію зовнішнього і внутрішнього світу, тому часто радує своїх підписників відповідними постами, які здатні наштовхнути на важливі думки і дії.

Раніше Сніжана дуже багато розповіла про все своє життя, від початку і до кінця, від падінь і злетів. Дівчина також поділилася відвертими моментами з історії життя з Сергієм Бабкіним. Новий пост вона вирішила присвятити подякам своїм шанувальникам, які заново пройшли з нею цей нелегкий шлях, а також за те, що і зовсім чужі їй люди, її підписники, поділилися з нею досвідом і особистою думкою.

"Я хочу ще раз сказати вам спасибі, що не соромитеся мені писати.
За ці три дні я отримала понад 700 повідомлень з абсолютно різною думкою.
Але я можу з упевненістю сказати, той шлях і ті рішення, що я приймала, зміни до яких прийшов Сергій - це наше життя 🙏" - написала Сніжана.

Як відомо, раніше Сергій Бабкін зізнавався в зрадах дружині і розповідав подробиці скандальної історії. Сніжана заявляла, що чоловік зраджував їй з дівчатами легкої поведінки, оплачуючи їх послуги в розмірі від 50 до 500 доларів на годину. Також, Сніжана розповідала, чому вирішила пробачити чоловікові зраду і як їй вдалося пережити правду.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Я пишаюся собою! Я пишаюся Сергієм! Я пишаюся нашою парою і тими, ким ми стали! ❤️ Ми пройшли цей шлях і вийшли переможцями в грі під назвою "Життя!" А ви ж знаєте, що в будь-якій грі потрібно прокачувати свого персонажа, щоб завчасно не побачити на екрані GAME OVER! ❌" - зазначила Сніжана.

Нагадаємо, Сніжана Бабкіна видала, з якою спокусою бореться кожен день: "Куди ти лізеш"

Як повідомляв Знай.uа, Сергій і Сніжана Бабкіни зворушили архівним фото 13-річної давності: "Любов всередині нас"

Також портал Знай.uа писав, що дружина Сергія Бабкіна Сніжана вийшла на балкон абсолютно оголеною: "Збільшуй це"