Відома українська артистка, гумористка, резидентка творчого об'єднання "Дизель Студіо" Вікторія Булітко, після нещодавніх роздумів щодо дружби між чоловіком та жінкою, вирішила порадувати шанувальників новою порцією "внутрішніх" кадрів просто зі студії звукозапису.

Цього разу шанувальники можуть почути голосок улюбленої артистки, а також побачити коротке відео в чорно-білих тонах.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Вікторії Булітко в мережі Instagram.

"Просто робочий процес. Або... Гля! Які пальці довгі))) або — немає межі досконалості", - підписала публікацію Вікторія Булітко.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фото зі сторінки Вікторії Булітко
Фото зі сторінки Вікторії Булітко

Нова публікація Вікторії Булітко буквально за кілька годин зібрала понад 8 тисяч переглядів, а також безліч коментарів: "Голос, як мед для вух! Найкраща!!!", "У цьому конкретному випадку досконалість є. Це Вікторія Булітко", "Або гля! Який халатик з перламутровими гудзиками знайшла, як в к/ф "Діамантова рука"", "Дуже гарна пісня".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Вікторія Булітко з Дизель шоу поділилася рідкісними кадрами з покійною Мариною Поплавською: у вишиванці і з вінком на голові.

Як повідомляв Знай.uа, зірка Дизель шоу Вікторія Булітко зізналася, чи буває дружба між чоловіком і жінкою: "Головне не...".

Знай.uа писав, зірка Дизель шоу Вікторія Булітко перетворилася на Лайму Вайкуле: коротка стрижка і "нове" обличчя.