Телеведучий популярних проектів "Холостяк" і "Холостячка" Григорій Решетник часто ділиться різними публікаціями зі свого життя з багатотисячною аудиторією в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 500 тисяч людей.

Цього разу телеведучий розмістив пост, присвячений державному святу - Дню знань, яке українці щорічно відзначають 1 вересня. На честь цієї дати проводяться традиційні шкільні лінійки для всіх класів, а особливо трепетно ставляться до маленьких першокласників, які вперше переступають поріг школи.

Як відомо, у Григорія і його 31-річної дружини Христини є троє синів - 7-річний Іван, 3-річний Дмитро і Олександр, якому в листопаді виповниться один рік. Телеведучий показав своїм шанувальникам, як він з рідними вирішив відзначити шкільне свято. Судячи з кадру, зоряна сім'я полетіла в сонячну Туреччину, подалі від київських нещадних дощів.

"Саме про таке 1-е вересня я мріяв з 1-го класу 😁😆✌️Всіх діток та батьків вітаю з Днем Знань 📚Тримаймося, Дорогенькі ✊🤪" - написав Григорій під фото.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Григорій Решетник похвалився фігурою напівоголеної дружини: "Народила трьох"

Як повідомляв Знай.uа, на Злату Огнєвіч "полює" простий хлопець з Чернівців: підкорив Лондон і повернувся за "Холостячкою"

Також портал Знай.uа писав, що Григорій Решетник показав своїх маленьких хуліганів: "Безцінні моменти"