Відома українська співачка Ані Лорак, яка давно продовжує свою творчу діяльність в Росії, любить радувати свою багатомільйонну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 7 мільйонів чоловік.

Як відомо, у співачки є донька Соня від колишнього чоловіка Мурата Налчаджіоглу, який є власником туроператора "Turtess Travel". Причиною розставання в 2018 році, за чутками, стала невірність Налчаджіоглу – його зняли в компанії моделі Яни Бєляєвої в одному з клубів у Києві, після чого Лорак прийняла рішення про розлучення.

Артистка іноді показує дівчинку публіці, але сама Соня вже самостійно і досить активно веде свій аккаунт в Instagram, де на неї підписано 12,3 тисяч чоловік.

1 вересня Соня відзначає свій перший день навчального року в елітній московській гімназії. Як відомо, за навчання доньки в престижній школі Ані Лорак платить майже півтора мільйона рублів на рік (365 тисяч гривень). 10-річна дівчинка цього року піде вже в четвертий клас.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

З нагоди радісної події Ані поділилася милим знімком з буднів люблячої мами. У кадрі співачка позує зі своєю донькою в її шкільному класі, біля парти і біля дошки. Обидві на фото широко посміхаються, насолоджуючись сімейним моментом.

"З 1 вересня! З Днем знань! Нехай всі наші дітки будуть здоровими, успішними і щасливими! 🙌" - написала Ані Лорак

Нагадаємо, Ані Лорак не пробачить: Філіп Кіркоров склав компанію Моніці Беллуччі, світиться від щастя

Як повідомляв Знай.uа, Ані Лорак в обіймах Філіпа Кіркорова забула про рідну Україну: "Яскраві моменти"

Також портал Знай.uа писав, що Сергій Лазарєв і Ані Лорак показали, що таке справжні почуття: "Не відпускай мене"