Популярна українська співачка Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте і творче життя в Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Цього разу Настя розмістила дуже захоплююче відео для своїх фанатів. У кадрі артистка виконує спокушаючі танцювальні рухи, руками торкаючись своїх стегон і привабливо розгойдуючись в такт популярної пісні Kylie Minogue - Can't Get You Out Of My Head.

Настя танцює в літньому образі, з яскравим макіяжем і з ідеально укладеним волоссям на маківці, у вигляді "дульки". На тлі привабливої хореографії співачки, відкривається вид на шикарну дерев'яну терасу, оточену великою кількістю зелених рослин.

"Потанцюємо? 🎶" - запропонувала Настя шанувальникам.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі соцмережі залишили масу коментар під коротким роликом співачки. Деякі підписники захопилися розкішним зовнішнім виглядом і артистичністю Насті. Інші ж висловили своє невдоволення через факт використання співачкою Insta-фільтра, а також, не оцінили вибір пісні і дивні рухи язиком.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що Настя Каменських захникала на всю країну - Потапу на замітку: "Хочу сосисочку"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських розсекретила спогади з Потапом - ніби прощається: "Збережу..."

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських показала, що робить з речами Потапа, поки він далеко: "Труси мої не одягай"