Студенти, фото: Unian
Студенти, фото: Unian

Українських студентів ощасливили підвищенням стипендій: кому на і скільки збільшать виплати

Українським студентам підвищать стипендії, розмір яких в останнє збільшували в листопаді 2017 року. На засіданні Кабміну підтримали рішення про введення змін до розмірів стипендіального забезпечення учнів закладів професійної освіти, студентів закладів професійної та вищої освіти.

Ані Лорак, фото з Instagram
Ані Лорак, фото з Instagram

Ані Лорак відправила доньку до елітної Московської гімназії: 365 тисяч на рік

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відома українська співачка Ані Лорак, яка давно продовжує свою творчу діяльність в Росії, любить радувати свою багатомільйонну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 7 мільйонів людей.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Холостячка" Злата Огнєвіч несподівано освідчилася в коханні: "Давай гуляти вечорами"

Головна "Холосятчка" країни Злата Огнєвіч в перший день осені зізналася, що віднедавна любить цю пору року. Відома українська співачка Злата Огнєвіч має чимало шанувальників, а перед виходом другого сезону "Холостячки", де вона стала головною героїнею інтерес до зірки тільки збільшився.

Чоловік скупався у фонтані, скріншот з відео
Чоловік скупався у фонтані, скріншот з відео

В Одесі пенсіонер вирішив заощадити на душі і заліз у фонтан в одних плавках: "Все включено"

В Одесі просто серед міста літній чоловік вирішив скупатися у фонтані. Він не соромлячись перехожих купався в одних плавках. В Одесі в одному з фонтанів міста помітили чоловіка в одних плавках. Можливо, йому стало спекотно і він так вирішив охолодитися. Перехожі зняли на відео, як літній чоловік деякий час стояв у фонтані під напором води, а потім просто пішов геть.

Назад до школи, фото: Telegram
Назад до школи, фото: Telegram

У гімназії з поглибленим вивченням мов зробили смішну помилку в простому англійському слові: поліглоти на мінімалках

Курйозно пройшов цей день у гуманітарній гімназії №1 у Вінниці. Справа в тому, що даний навчальний заклад позиціонує себе школою з поглибленим вивченням англійської мови. Це не завадило працівникам закладу зробити помилку у вітальному плакаті. У написі back to school останнє слово було написано shool.