Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість підкорює популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з понад 2 мільйонів фоловерів.

Так, артистка вирішила показати, як весело проводить другий день осені, позуючи в їх з чоловіком, продюсером і репером Потапом, заміському будинку.

Зірка ніжилася на білосніжних простирадлах в спальні, примірявши лише піжаму з принтом банана. Виконавиця вражала натуральністю без краплі макіяжу на обличчі, а також розпустила довге кучеряве волосся. Водночас Настя вирішила кардинально змінити зовнішність, примірявши незвичайну маску.

@nkofficial

Проснулась в мультике ☺️

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще
♬ Poupou poupou - ᗩKO🎠

"Прокинулася в мультику ☺️"

Обличчя Каменських стало анімованим - таким чином співачка показала шанувальникам, як би виглядала, якби стала прототипом героїні мультфільму. Знаменитість грайливо пожартувала, що насправді прокинулася в мультику і помахала рукою на камеру.

tiktok.com/@nkofficial

tiktok.com/@nkofficial