Відома українська співачка і народна артистка Таїсія Повалій, яка живе і працює в Росії, досить часто радує свою армію шанувальників різними новинами з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить 260 тисяч людей.

Цього разу 56-річна співачка поділилася знімком із закулісся ранкової української програми "Хоч Би Шоу", в якому вона брала участь. Таїсія провела ефір разом з ведучими радіо "Шансон" - Вадимом Пономаренком та Юрієм Василичем. У кадрі всі троє посміхаються і насолоджуються моментом, по обличчях радіоведучих помітно, що вони були дуже раді прийняти зіркову гостю в своїй студії.

"Отримала величезне задоволення на ефірі програми "Хоч Би Шоу" з моєю участю на радіо Шансон Україна! Спасибі Вадим Пономаренко і Юрій Василич за цю класну бесіду! 🔥🌈😘" - написала Таїсія.

Користувачі соцмережі зраділи появі Таїсії на українській радіостанції і хором заявили, що з нетерпінням чекають ефіру.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Таїсія Повалій злетіла з "котушок" через Стаса Михайлова: "Є той самий гачок"

Як повідомляв Знай.а, "перероблена" Таїсія Повалій вивалила з сукні зайве: любить молоденьких

Також портал Знай.uа писав, що Таїсія Повалій з новим обличчям похвалилася молодим улюбленцем: "З ним я цілувалася"