Відома російська співачка Валерія поділилася з численними шанувальниками новими фото та зізналася, що засумувала за літнім теплом.

Популярна співачка Валерія має чимало шанувальників, тому досить часто тішить їх новими світлинами чи цікавими моментами з творчого та особистого життя у своєму Instagram, де за нею стежить 3.1 мільйона осіб.
Цього разу співачка опублікувала кілька літніх фото, де вона позує на фоні природи. Зірка обрала повністю білий лук, вона одягла стильні шорти, які вдало оголили її стрункі ніжки. Також вона одягла білу майку з сорочкою, яку грайливо зав'язала на поясі. Свій образ Валерія доповнила стильними сонцезахисними окулярами.

Фото зі сторінки Валерії
Фото зі сторінки Валерії

"Такі фотографії можна тепер підписувати назвою мого нового дуету з Ігорем Ніколаєвим "Літо, повернися!". ☀️☀️☀️На вулиці вже бр-р-р", - зазначила Валерія.

Користувачам мережі прийшовся до душі образ Валерії, тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів у коментарях.

"Божественна😻❤️❤️❤️", "Це точно😀❤️", "У нас теж прохолодно стало", "Лапочка, сонечко, не переживайте, ще бабине літо буде! 🙌🍁🍁🍁😘", "А пісня - чудова 👏👏 😍😍! відразу запала в душу, дует звучав дуже мило👏👏❤️😍 ! ️ ", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Баста порівняв Валерію та Йосипа Пригожина з сатаною, поки Галкін їм посміхається: "Бомжі прийшли". Баста нагадав про випуск "Музикаліті", який нещодавно вийшов, з новими гостями

Раніше Знай писав, що "просто пощастило...": Йосип Пригожин зробив Валерії несподіваний подарунок - свято вдалося. Відомий продюсер радий завжди і в усьому підтримувати свою кохану дружину

Як повідомляв Знай, Віра Брежнєва розкрила головний секрет, ніхто не знав: "Я в очікуванні".